Warme appeltaart is zo’n ongelofelijke klassieker die in alle omstandigheden lekker is. Zeker tijdens de koude wintermaanden. En deze glutenvrije versie is om duimen en vingers bij af te likken. Bij warme appeltaart hoort gewoon een bolletje ijs. Het ijs van Abbot Kinney’s past in een paleolevensstijl. Het is gemaakt van kokosmelk, maar wel met agavesiroop. Dit ijs kan je …
Hertenragout (alcohol- en glutenvrij)
Deze smakelijke hertenragout is er eentje zonder de klassieke ingrediĆ«nten. Vaak worden er wijn of bier voor de smaak en brood of peperkoek voor de binding toegevoegd. Dit gaan we allemaal achterwege laten. De ragout kan dus ook perfect gegeten worden door mensen die geen gluten mogen eten of alcohol …
Rolletjes van gegrilde courgette, zuivelvrije pesto en eendenborstfilet
Dit aperitiefhapje is altijd een goed idee. In de zomer of winter. Alleen lijkt eendenborstfilet zoiets typisch voor de feestdagen te zijn, maar je kan het eigenlijk heel het jaar door in de gevogelte-afdeling vinden. Laat zeker het vetrandje zitten, want ook hierin zitten gezonde vetten en vetoplosbare vitaminen. In de zomer kan je de courgetten op de BBQ grillen. …
Blueberry kombucha
Na ondertussen al 4 jaar geen alcohol meer gedronken te hebben, wordt je creatief met mocktails. Je kent het wel, een gezellige zomeravond en je hebt zin in een cocktail. Geen haar op mijn hoofd denkt er nog aan om echte alcohol te nemen, aangezien ik er ontzettend moe van wordt (en het natuurlijk ook hartstikke slecht is voor je …