CONTACT

Zin om je gezondheid opnieuw in eigen handen te nemen?

Je kan me contacteren via: ellen@life-is-beautiful.be of via +32 473 69 28 74

Adres: Life is Beautiful, Lekbaardersstraat 1, 3500 Hasselt, België.
BTW: BE0656.943.188.
BNP PARISBAS FORTIS: BE95 0017 8741 5158

Samen nemen we jouw gezondheid onder handen!

Wie is LIFE-IS-BEAUTIFUL?

Hoi, ik ben Ellen Devos, gezondheidscoach met een biomedische achtergrond. Na enkele jaren in het wetenschappelijk kankeronderzoek aan de KU Leuven gewerkt te hebben, kwam bij mij het besef dat we beter proberen te voorkomen dan te genezen. Dit kan door onze levensstijl aan te passen. Als mama van twee jonge kindjes ben ik zelf gaan uitzoeken hoe voeding onze gezondheid kan beïnvloeden. Mijn levensstijl was gebaseerd op koolhydraatrijke en vet- en cholesterolarme voeding. Op het einde van een werkdag was ik vaak heel erg moe en het maakte me ook dik.

Daarom heb ik in 2014, samen met mijn gezin, onze levensstijl grondig aangepast, want ik wou mijn kinderen graag gezond en gelukkig zien opgroeien. Hoe het allemaal begon kan je hier lezen.   
Na deze aanpassing voelde ik me veel beter en energieker. Mijn vermoeidheid en vage darmklachten verdwenen en ik verloor ook aanzienlijk wat gewicht. Hoe ik er vroeger uitzag, kan je hier zien.

Daarom wil ik iedereen die ervoor openstaat, graag tonen dat het ook anders kan. Dat gezond ook makkelijk en lekker kan zijn. En daarvoor hoef je nog niet direct je volledige levensstijl te veranderen. Elke kleine aanpassing in jouw levensstijl kan een grote verbetering voor je gezondheid betekenen! Weg met stress, vermoeidheid en overgewicht!”

Laat ‘Life is Beautiful’ jou inspireren en motiveren zodat ook jij gezond en gelukkig wordt!