CONTACT

Zin om je gezondheid opnieuw in eigen handen te nemen? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek of voor een gepersonaliseerde workshop.

Samen nemen we jouw gezondheid onder handen!

Je kan me contacteren via: ellen@life-is-beautiful.be of via +32 473 69 28 74. De praktijk is gelegen in Sportcentrum Olympia, Kuringersteenweg 242, 3500 Hasselt.

Wie is LIFE-IS-BEAUTIFUL?

Hoi, ik ben Ellen Devos, gezondheidscoach met een biomedische achtergrond. Na enkele jaren in het wetenschappelijk kankeronderzoek aan de KU Leuven gewerkt te hebben, kwam bij mij het besef dat we beter proberen te voorkomen dan te genezen. Dit kan door onze levensstijl aan te passen. Als mama van twee jonge kindjes ben ik zelf gaan uitzoeken hoe voeding onze gezondheid kan beïnvloeden. Mijn levensstijl was gebaseerd op koolhydraatrijke en vet- en cholesterolarme voeding. Op het einde van een werkdag was ik vaak heel erg moe en het maakte me ook dik.

Daarom heb ik in 2014, samen met mijn gezin, onze levensstijl grondig aangepast, want ik wou mijn kinderen graag gezond zien opgroeien. Na deze aanpassing voelde ik me veel beter en energieker. Mijn vermoeidheid en vage darmklachten verdwenen en ik verloor ook aanzienlijk wat gewicht.

Daarom wil ik iedereen die ervoor openstaat, graag tonen dat het ook anders kan. Weg met stress, vermoeidheid en overgewicht!”