Warme appeltaart
Porties Prep Tijd
8pers. 10min.
Kook Tijd
45min.
Porties Prep Tijd
8pers. 10min.
Kook Tijd
45min.
Ingrediënten
Vulling
Instructies
  1. Bekleed de bodem van een taart- of springvorm (doorsnede ca. 23 cm) met bakpapier en verwarm de oven voor tot 180 graden Celsius.
  2. Meng de ingrediënten voor de bodem in een kom en kneed tot een soepel deeg. Verdeel het deeg over de taartbodem en druk het stevig aan, vorm ook opstaande randjes van ca. 2 à 3 cm hoog. Prik een aantal gaatjes in de taartbodem met een vork, om te voorkomen dat deze omhoog komt en bak de bodem vervolgens 10 min. in de oven.
  3. Schil de appels en snij in kleine blokjes. Verdeel deze over de taartbodem.
  4. Klop de kokosmelk, eieren, kokosbloesemsuiker en kaneel op met een garde en schenk dit over de appelstukjes.
  5. Meng de ingrediënten voor de topping tot een kruimelig deeg en verdeel deze over de taart.
  6. Bak de taart in 35-40 minuten goudbruin en gaar. Wordt de taart te donker? Dek deze dan af met aluminiumfolie.
  7. Laat de taart een beetje afkoelen voor je deze serveert. Of maak de taart op voorhand en warm ze even op voor je ze serveert.
Notities

Te bewaren in de koelkast.