Pittige zoete aardappelpuree met feta en koriander

Ellen Devos VOEDING Leave a Comment


Zoete aardappel heeft een uitgesproken zoete smaak, waar niet iedereen voor te vinden is. Ook koriander is een delicaat kruid waar je voor of tegen bent. Als je deze 2 gaat combineren krijg je een verrassende combinatie die zelfs de grootste tegenstanders doet smelten. Voeg nog wat feta toe voor smeuïgheid en chilipeper voor wat pit en je hebt het perfecte bijgerecht bij lekker gebakken vis of gegrild vlees. 

Recept Afdrukken
Pittige zoete aardappelpuree met feta en koriander
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Prep Tijd 15 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Instructies
  1. Schil de aardappelen, snij in plakken en kook ze gaar in water met zout.
  2. Giet de aardappelen af. Voeg het citroensap, de ghee, chilivlokken en zout toe en pureer met een staafmixer.
  3. Hak de koriander fijn en voeg toe aan de puree. Verkruimel de feta boven de puree en meng.
Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *