Geplaatst op Geef een reactie

Ik heb jullie hulp nodig!

help_wanted1


Ik heb vele plannen en er worden me heel veel goede ideeën aangereikt, maar om tot de essentie te komen heb ik jullie hulp nodig. Ik heb een enquête gemaakt waarmee ik graag zou achterhalen wat jullie nu precies nodig hebben om gezond en gelukkig te worden.

De eerste 10 mensen die de enquête invullen krijgen een leuke verrassing :-). En verder wordt er onder iedereen die voor 1 september de enquête invult een gezonde ontbijtdoos ter waarde van 40 euro verloot. Een onschuldige kinderhand (waarschijnlijk die van mijn zoon ;-)) zal de winnaar uitkiezen.

Hier vind je de link naar de enquête: https://goo.gl/forms/wK9URjFp1fwJQcvA3

De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld en de winnaars worden per mail verwittigd. Je kan de enquête ook volledig anoniem invullen, maar dan kan je geen leuke prijs winnen.  

Ik kijk heel erg uit naar jullie antwoorden. Jullie hulp wordt enorm gewaardeerd.

Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.