Aubergetta’s, het glutenvrij alternatief voor bruschetta’s


Vroeger maakte ik wel eens bruschetta’s als ik zin had in pizza of er overschot ciabatta was dat dringend op moest. Als ik hier nu zin in heb, is er geen haar op mijn hoofd die eraan denkt om terug brood te gaan eten (ik krijg er diarree van), dus heb ik een glutenvrije variant gemaakt. Door het brood te vervangen door aubergines krijg je nog een extra portie groenten binnen en heb je toch de smaak van pizza :-).

Verder lezen Aubergetta’s, het glutenvrij alternatief voor bruschetta’s

Griekse sla waar je vrolijk van wordt

shutterstock_107068232


Ook als de zon niet schijnt kan je haar in huis halen door een lekkere Griekse sla te maken. Alleen al van de kleuren word je vrolijk :-). Fris groene komkommer, vurig rode tomaten en paprika’s, pittig paarse ajuinen, donkerbruine olijven en helderwitte feta.  Lekker als bijgerecht bij vis, vlees of BBQ of als maaltijdsalade tijdens de lunch. Het is de ideale salade om mee te nemen naar je werk en de avond op voorhand al klaar te maken. Simpel, lekker en snel klaar. 

Verder lezen Griekse sla waar je vrolijk van wordt