Bananenmuffins zonder toegevoegde suiker

LIB - Bananenmuffins


Met dit receptje hoef je je nooit meer schuldig te voelen na het eten van een muffin :-). De enige zoetstof die erin zit is BANAAN  en de binding gebeurt met kokosbloem en eitjes. Je kan met dit recept ook weer eindeloos variëren door extra’s toe te voegen, zoals: appel, noten, chocoladestukjes, blauwe bessen, wortel, rozijnen, … . Lekker als ontbijt, lunch of tussendoortje. Heb je tijdens de week niet veel tijd of zin om te bakken? Kijk dan of er op zondag ergens een kwartiertje tijd is. Ze staan op 1-2-3 in de oven en zo heb je op drukke weekdagen een snel ontbijtje of lekker tussendoortje voor de kinderen. 

Verder lezen Bananenmuffins zonder toegevoegde suiker

Bananenpannenkoeken met maar 2 ingrediënten

[easy-image-collage id=359]


Banaan en ei, meer heb je niet nodig! Op inspiratieloze dagen, zijn dit 2 ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Je kan de pannenkoekjes als ontbijt of lunch eten of als lekkere gluten- en suikervrije snack. Kinderen vinden ze geweldig :-)! 

Je kan er kleine pannenkoekjes of flensjes van maken (dit vraagt wel wat oefening ;-)). Of voor de kinderen kan je er letters of figuurtjes mee maken. Met een beetje amandelpasta, fruit of siroop (zonder toegevoegde suiker) smaken ze nog eens zo lekker. 

Verder lezen Bananenpannenkoeken met maar 2 ingrediënten