Geplaatst op Geef een reactie

Dit was 2016!

[easy-image-collage id=1207]


10 januari 2017. Vandaag ben ik 35 jaar geworden. De ideale dag om het afgelopen jaar te evalueren en plannen te maken voor het komende jaar.

Wat is er het afgelopen jaar allemaal gebeurd? Wat heb ik bereikt of had ik willen bereiken? Wat gaat er nog allemaal komen? Of wat wil ik dat er nog allemaal komt?

Voor mij en Life is Beautiful is het een bijzonder jaar geweest van positieve verandering en persoonlijke groei. Misschien wel mijn beste jaar tot nu toe… Ik ben dan ook heel blij dat ik dit samen met jullie heb mogen beleven.​

 • ​Na bijna 10 jaar heb ik ontslag genomen bij de KU Leuven om mijn passie te volgen en werd ik fulltime zelfstandige.  
 • Op 1 maart 2016 werd de allereerste nieuwsbrief uitgestuurd en ondertussen ​zitten we al aan de 21ste editie. De laatste weken is het aantal lezers zelfs bijna verdubbeld. WAUW. Dit is echt ongelofelijk en geeft me een enorme energieboost. 
 • Er werd een ​supermooi logo voor Life is Beautiful ontwikkeld. Dankuwel Joël Neelen van Dadadesign.
 • De website kreeg een nieuw jasje en werd uitgebreid met een webshop. In de webshop wordt een primeur voor België verkocht, namelijk de kinder lunchboxen van Bentgo. Ook de zelfgemaakte producten (granolabone broth) werden met veel positieve reacties onthaald. Wist je trouwens dat deze granola tot wel 6 weken krakend vers blijft? En bone broth helpt je immuunsysteem versterken, denk maar aan oma’s kippensoep die je kreeg als je vroeger ziek was.
 • Er werd een enquête gehouden om jullie beter te leren kennen. 
 • Ik heb 2 opleidingen gevolgd, waarbij ik een aantal nieuwe mensen heb leren kennen die mijn netwerk en mijn horizon hebben verruimd. Bijzonder leuk!​
 • Verder heb ik een infosessie op de school van mijn zoontje gehouden en ben ik naar een congres over gezonde voeding geweest.
 • Ik blijf er ook voor gaan om jullie veel gratis en inhoudelijke topproducten te geven. Zo heb ik het afgelopen jaar maar liefst 54 blogposts geschreven, een ebook gemaakt, proefpakketjes uitgedeeld, kortingen gegeven, recepten samengesteld (waaronder een heus feestmenu) en 2 webinars gegeven. 
 • ​Ook heb Ik mijn eerste klanten begeleid. De zeer positieve reacties en de zichtbare veranderingen zijn fantastisch. Eén van de reacties was: ‘Dankzij de begeleiding en steun van Ellen en LiB, heb ik mijn voedingspatronen en leven kunnen omgooien. De neerwaartse spiraal is gestopt en ik zit nu op de goede weg naar een lang en gezond leven. Ik voel me vitaler en beter in mijn vel dan ooit tevoren. Bedankt!’​
  Voor deze persoon gaat 2017 een topjaar worden met een aantal veranderingen en grote plannen. En ik ben ervan overtuigd dat het een groot succes gaat worden!​

Een mooi overzicht om naar terug te kijken, waar ik echt heel trots op ben. Ik zou jullie dan ook graag willen bedanken voor de steun, want ​jullie zijn de reden waarom ik hiermee ben gestart, waarom ik ermee verder ga en waarom ik in Life is Beautiful geloof!En gaat 2017 even hard gaan? Ik hoop van wel 🙂 ! Er staan in ieder geval nog enkele zeer interessante projecten op het programma waar ik nu nog niet veel over kan zeggen en een aantal heel spannende activiteiten waar ik wel al veel over kan vertellen :-).

 • In januari en februari geef ik een aantal kookworkshops rond gluten- en zuivelvrij koken bij de Selexion in Hoeselt. De eerste workshop van 5 januari rond gluten-en zuivelvrije ontbijtopties was een succes. De deelnemers waren heel enthousiast en ik heb toch wel enkele mooie complimentjes gekregen. De workshop van 19 januari rond koolhydraatvervangers is bijna volzet. Schrijf je dus nu nog in als je dit graag wil meemaken. Inschrijven kan door te mailen naar ellen@life-is-beautiful.be met vermelding van de kookworkshop waaraan je graag wil deelnemen​..
 • Op 20 mei 2017 geef ik een workshop op het grootste Paleo event van Nederland en België in Tilburg. ​Het onderwerp van mijn workshop is: Wat gaat er allemaal in de Paleo lunchbox van je kinderen? Supertof om te doen! ​
  Het event zelf is een soort beurs met infostanden, producten, lezingen en workshops voor mensen die al langer volgens de Paleo levensstijl leven (back to basic, zonder granen, suiker en bewerkt eten), maar ook voor nieuwelingen die er graag meer over zouden weten. Meer info vind je hier. In januari kan je de tickets aan voordeeltarief kopen met maar liefst 10 euro korting per ticket​!.
 • In het voorjaar van 2017 ga ik​ ook een online programma ​lanceren​, waarbij je op eigen tempo via online coaching van levensstijl kan veranderen. Dit kan je leven positief veranderen :-).​ Op dit moment ben ik druk bezig om het vorm te geven en, al zeg ik het zelf, het ziet er zeer veelbelovend uit.
   
Heb je na het lezen van mijn verwezenlijkingen en voornemens zoiets van ‘ik heb wel een hoop goede ideeën en plannen, maar ik weet gewoon niet hoe ik ze kan uitvoeren?’. Dan kan mijn blogpost over tips voor meer focus en productiviteit je hierbij misschien wel helpen? Wat zijn jouw plannen en goede voornemens voor 2017?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.