Bananenmuffins
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
20minuten
Prep Tijd
15minuten
Kook Tijd
20minuten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 °C
  2. Laat de kokosolie smelten
  3. Plet de bananen tot een vloeibare massa
  4. Voeg vervolgens de eieren, gesmolten kokosolie en vanille-extract bij de bananen en mix met garde of mixer
  5. Voeg dan de kokosbloem, kaneel, bakpoeder, baksoda en zout toe
  6. Mix tot er geen klonters meer zijn
  7. Giet het beslag in een met kokosolie ingevette muffinvorm voor 12 muffins
  8. Bak 20 min op 180 °C
  9. Haal uit de oven en laat nog 5 min in de vorm afkoelen
  10. Haal de muffins vervolgens uit de vorm en laat verder afkoelen op een rooster
Notities

De muffins zijn enkele dagen houdbaar in de frigo.
Je kan er noten aan toevoegen voor een extra crunch. Ook lekker met een topping van siroop, amandelpasta of opgeklopte kokosroom.