COACHING


Wil je graag:

  • meer energie en je minder vermoeid voelen?
  • gewicht kwijt of net bijkomen?
  • verlost raken van maag/darm/huidklachten?
  • voedingsadvies bij allergieën/intoleranties/auto-immuunziekten?
  • meer rust in jouw hoofd en in jouw leven?
  • echt gezonder & gelukkiger worden?

Life is Beautiful kan jou hierbij helpen. Gebaseerd op onze ‘4 essentials’ en de Paleo en Keto levensstijl, krijg je handige tips, deskundig advies, coaching, een gepersonaliseerd actieplan met lekkere en eenvoudige recepten.

 

WAARIN VERSCHILT DE AANPAK VAN LIFE IS BEAUTIFUL MET DEZE VAN EEN GEWONE DIËTIST?

Iedere persoon is uniek, met zijn eigen achtergrond en lichaam. Life is Beautiful gaat veel verder dan enkel het aanpassen van je voedingspatroon. Je krijgt een totaalaanpak op basis van onze ‘4 ESSENTIALS’. Dit zijn de 4 steunpilaren die in balans moeten zijn voor een gezond en gelukkig leven. De 4 essentials zijn ZON, RUST, VOEDING en BEWEGING.

Jouw volledige levensstijl wordt onder de loep genomen om zo te achterhalen op welk vlak er verbeteringen kunnen aangebracht worden. Er wordt een persoonlijk actieplan op maat gemaakt, waarin alle essentials aan bod komen, dus niet enkel voeding.

Bij Life is Beautiful draait alles erom dat jij je goed in je vel voelt en dat je niks tegen je zin doet. Alles op je eigen tempo en geen x aantal verplichte consultaties. Is er dus iets waar je je ongemakkelijk bij voelt, dan zoeken we samen naar een oplossing.


WEET JE NIET ZEKER OF DE AANPAK VAN LIFE IS BEAUTIFUL WEL JOUW DING IS?

Doe dan even een telefoontje naar 0473/69 28 74 voor een kort kennismakingsgesprek.

 

HOE GAAN DE AFSPRAKEN PRAKTISCH IN ZIJN WERK?

Tijdens een intakegesprek van 1,5 u maak je kennis met de werking van Life is Beautiful en de Paleolevensstijl. Je krijgt uitgebreid de kans om je verhaal te doen en om vragen te stellen. Verder volgt er ook een korte inleiding tot gezonde voeding en er wordt ook een bodyscan gedaan. Dit wordt gedaan met een weegschaal waarbij je enkel je sokken hoeft uit te doen. De weegschaal meet niet enkel je gewicht en BMI, maar ook in- en uitwendig vet en de metabole snelheid van je lichaam bij rust. Deze bodyscan wordt enkel gedaan om een algemeen beeld van je gezondheidstoestand te krijgen en wordt niet bij iedere afspraak gedaan. Na een aantal weken/maanden kan er een nieuwe bodyscan gedaan worden om vorderingen te meten en op te volgen. We bespreken wat jouw doelen zijn en hoe jouw actieplan eruit zou moeten zien. Je krijgt direct handige tips, advies en een infobrochure waarmee je aan de slag kan gaan.

Tijdens de volgende afspraak, die noodzakelijk is en ongeveer een uur duurt, krijg je een gepersonaliseerd actieplan, met jouw noden en doelstellingen erin. Deze afspraak betekent het begin van een nieuwe levensstijl. Een gezondere levensstijl. Een levensstijl die je terug zal doen genieten en je energieker zal doen voelen. Daarna plannen we vervolgafspraken in volgens je eigen behoeften. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat je nieuwe levensstijl een gewoonte wordt waar je niet meer bij moet nadenken. Tussentijdse vragen kan je via mail sturen.

NIEUWSGIERIG?

Zin om erin te vliegen en je gezondheid terug in eigen handen te nemen? Maak vandaag nog snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek en we nemen samen je gezondheid onder handen.

 MIJN CONTACTGEGEVENS:

Ellen Devos
ellen@life-is-beautiful.be 
+32 (0)473 69 28 74

Lekbaardersstraat 1
3500 Hasselt