Chocolade – bananenbrood (met kokosmeel en zonder toegevoegde suiker)
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
30minuten
Prep Tijd
10minuten
Kook Tijd
30minuten
Instructies
  1. Verwarm de oven op 180 °C
  2. Plet de bananen en mix er de amandelpasta en vanille-extract onder
  3. Voeg al mixend, de eieren, één voor één toe
  4. Voeg al mixend, de kokosbloem, baksoda, bakpoeder, kaneel en zout toe
  5. Roer er de chocoladestukjes onder
  6. Doe het deeg in een met kokosolie ingevette bakvorm
  7. Bak 30-40 min op 180 °C
  8. Laat 20 min afkoelen in de vorm, daarna op een rooster
Notities

Aangezien kokosmeel zo absorberend is, mag je de bloem in recepten voor tarwe- of amandelbloem dus niet zomaar 1:1 vervangen door kokosmeel. Je kan best enkel recepten speciaal voor kokosmeel gebruiken.