Bananenpannenkoeken met maar 2 ingrediënten

[easy-image-collage id=359]


Banaan en ei, meer heb je niet nodig! Op inspiratieloze dagen, zijn dit 2 ingrediënten die je meestal wel in huis hebt. Je kan de pannenkoekjes als ontbijt of lunch eten of als lekkere gluten- en suikervrije snack. Kinderen vinden ze geweldig :-)! 

Je kan er kleine pannenkoekjes of flensjes van maken (dit vraagt wel wat oefening ;-)). Of voor de kinderen kan je er letters of figuurtjes mee maken. Met een beetje amandelpasta, fruit of siroop (zonder toegevoegde suiker) smaken ze nog eens zo lekker. 

Recept Afdrukken
Bananenpannenkoeken
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Voor stevigere pannenkoeken
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
Ingrediënten
Voor stevigere pannenkoeken
Instructies
  1. Zet een anti-aanbakpan op een mediumhoog vuur (stand 8 bij inductiefornuis met 14 standen) en laat de kokosolie smelten. Bij een te hoge temperatuur raakt de binnenkant van de pannenkoek niet gebakken.
  2. Voeg alle ingrediënten samen en mix met een staafmixer.
  3. Voeg het deeg in de gewenste vorm toe als de pan goed heet is.
  4. Laat enkele minuten bakken tot de onderkant bruin is.
  5. Draai de pannenkoeken om en laat nog even bakken tot de andere kant ook bruin is.
  6. Smullen maar!
Notities

Je kan de pannenkoeken ook enkele dagen in de frigo bewaren.

Deel dit Recept

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.