KOOKWORKSHOP: ‘SOEPEN’ 

DONDERDAG 21 SEPTEMBER
18:00 – 21:00
Selexion Hauben – Hoeselt

 

Tijdens de workshops van Life is Beautiful draait het om simpele recepten met pure ingrediënten die snel klaar zijn, geen onnodige toevoegingen bevatten en bovendien nog eens superlekker zijn. Dit zal ook terug te vinden zijn in de kookworkshop rond SOEPEN.

We maken een klassieke tomatensoep met zelfgetrokken rundsbouillon, een supersnelle groentensoep in de soepmaker, een oosterse maaltijdsoep zonder pasta of rijst, een exotische soep met banaan en een wortel-pompoensoep net dat tikkeltje anders met een verrassend extraatje. Daarnaast maken we ook nog glutenvrije soepstengels en kunnen jullie de gluten- en notenvrije broodjes van Life is Beautiful proeven.

Het leuke is dat je alles zelf mag uittesten en proeven en je neemt de volledige receptenbundel mee naar huis.

Datum: donderdag 21/09/2017 van 18:00 – 21:00

Deelnamekost: 15 euro per persoon

Locatie: Elektro Selexion Hauben – Bilzersteenweg 44B bus 1 – Hoeselt

Interesse om samen aan de slag te gaan? 
Schrijf je dan nu in voor deze workshop door te mailen naar ellen@life-is-beautiful.be. Na betaling van de deelnamekost op rekeningnummer BE95 0017 8741 5158 met vermelding van je naam en de workshop, is je plaats verzekerd.
 

KOOKWORKSHOP: ‘KOOLHYDRAATVERVANGERS’ 

DINSDAG 3 OKTOBER
19:00 – 22:00
‘t Calorietje – Hasselt

Gezonde koolhydraatvervangers als bijgerecht voor als je geen aardappelen, pasta of rijst meer wil/mag eten.

De klassieke spaghetti bolognaise 2x anders. Hoe zou Thaise kip met gele curry smaken met bloemkoolrijst of pastinaaknoedels? Zijn zoete aardappelfrietjes even lekker als gewone frietjes? Leer hoe je snel een lekkere puree kan maken van bloemkool of zoete aardappel. Alle gerechten zijn glutenvrij.

Interesse om samen aan de slag te gaan? Schrijf je dan nu in voor deze workshop.

Datum: di 3/10/2017

Uur: 19:00 – 22:00

Deelnamekost: 17 euro per persoon

Aantal deelnemers: 8 – 12 personen

Locatie: ruime keuken in appartement De Cat boven ’t Calorietje (Havermarkt 27, Hasselt)

Inschrijven is noodzakelijk en kan door een mail te sturen naar ellen@life-is-beautiful.be. Na betaling van de deelnamekost op rekeningnummer BE95 0017 8741 5158 met vermelding van je naam en de workshop waaraan je graag wil deelnemen, is je plaats verzekerd.


Alle producten van de webshop kunnen besteld en geleverd worden tijdens de workshop.  


Wil je graag thuis of in je bedrijf een gepersonaliseerde workshop organiseren, als gezellige ladies night of als teambuilding? Dat kan! Enige voorwaarde is dat er een keuken aanwezig is.

Prijs op aanvraag. Voor meer info: ellen@life-is-beautiful.be of 0473/69 28 74.