Dit was 2017!

 


De laatste dag van het jaar is aangebroken. Hoe heb jij 2017 ervaren? A walk in the park? Of net blij dat het voorbij is? Voor mij was het een rollercoaster met serieus wat ups en downs waaruit ik enorm veel geleerd heb. Een jaar dat me ver buiten mijn comfortzone heeft doen gaan en waar ik toch wel met trots en een warm gevoel op kan terug kijken.

Kookworkshops
Het begon allemaal met de allereerste kookworkshop op 5 januari bij Selexion Hauben in Hoeselt, met als titel ‘Gezonde ontbijtjes’. Deze werd met zoveel enthousiasme onthaalt, dat er een hele reeks volgde. 23 in totaal. Er volgden workshops bij natuur- en dieetwinkel ‘t Calorietje in Hasselt, een ladies event bij ALIFE CrossFit Hasselt, enkele privéworkshops en natuurlijk niet te vergeten, het Paleo Event in Tilburg waarbij ik de eer had om te mogen samenwerken met Marinka Appels-Bil van Eetpaleo.nl.

Coaching
Halverwege het jaar, op 1 juli, volgde een nieuwe grote stap en dat was de opening van mijn eigen coachpraktijk bij sportcentrum Olympia in Hasselt. Een sportieve samenwerking met leuke nieuwe ontmoetingen en hartverwarmende reacties van tevreden cliënten.

Granola
De granola van Life is Beautiful heeft er ondertussen ook een hele hoop nieuwe fans bij, want via de webshop worden ze zelfs verkocht aan klanten in Kortrijk en Amsterdam. En er zijn ook enkele fysieke verkooppunten bijgekomen, namelijk Sportcentrum Olympia en ALIFE CrossFit Hasselt, de Spar in Rekem en sinds kort ook een verkooppunt in Nederland: The broth bar in Maastricht.
Je kan onze granola ook als lekker ontbijtje in een leuke omgeving gaan proeven bij Hassotel in Hasselt of Krok in Genk.

Webshop
Aan de webshop werden ook een aantal nieuwe homemade producten toegevoegd, zoals de Paleo muffins en buns. Ook zeewierpasta van Seamore, een alternatief zoetmiddel erythritol, echte Thaise kokosmelk, biologische amandelpasta en een 3 daagse bone broth detox werden aan het assortiment toegevoegd. En enkele producten werden ook via Bol.com te koop aangeboden.

Innerlijke rust
Voor mijn innerlijke rust liet ik me op regelmatige basis zelf coachen, volgde ik mindfulness, de training ‘Master your to do list’ bij Johan Dhaeseleer van Extratijd en deed ik een brainstorm@home bij de dames van Touch of Gold.

Een mooi moment ook om iedereen te bedanken die het afgelopen jaar  mijn pad heeft gekruist. Ik ben enorm dankbaar voor alle nieuwe inspirerende ontmoetingen die ik had en voor alle oude bekenden waarmee ik (terug) in contact kwam. En ik wil ook jou heel graag bedanken, want zonder de nieuwsbrieflezer, de granolalover, de websitebezoeker, de workshopdeelnemer, de coachcliënt, zou Life is Beautiful er niet zijn. Jouw steun en vertrouwen geven mij de energie om er ook in 2018 weer voor jou te staan met leuke producten, interessante workshops en makkelijke, maar voornamelijk lekkere receptjes.

Ik zou ook graag Yves Hauben, Jo Severy en Annemie Wouters willen bedanken om mij het voordeel van de twijfel te geven. En Els Gielen en Joel Neelen van Dadadesign om in zo’n korte tijd een prachtige en professionele folder in elkaar te steken. En ook bedankt aan de figuranten van de fotoshoot voor de folder, die last minute nog tijd wisten vrij te maken om even model te komen staan voor mijn ‘nep’ kookworkshop. 

En de andere drijvende kracht achter Life is Beautiful mag ik zeker niet vergeten en dat is mijn man Saki, mijn rots, mijn steun en toeverlaat. Ik kan hem niet genoeg bedanken voor zijn eindeloze geduld en getrek en gesleur om mij op het rechte pad van focus en productiviteit te houden ;-).

2018
Daar waar 2016 voor mij het jaar van de grote verandering was, was ook in 2017 mijn motto ‘Feal the fear and do it anyway’ heel erg aanwezig en hoop ik dat dit in 2018 niet anders zal zijn. Enkele leuke projecten die op het programma staan:

– een training/workshop waarin je tijdens een volledige dag opleiding zowel theoretische als praktische tips krijgt over de paleolevensstijl en het starten met gezonder te gaan leven. Je leert enkele simpele gerechtjes maken, leert etiketten lezen en krijgt de wetenschappelijke uitleg erachter op een verstaanbare en beknopte manier uitgelegd. Meer info en data volgen nog. 

– Op zaterdag 14/4 organiseer ik samen met enkele topdames aan de Maaskant in Limburg een ‘Women empowering’ event. Om de vrouw haar kracht te laten herontdekken. Een event met lezingen en workshops vóór en dóór vrouwen waarbij coaching, innerlijke rust, typische vrouwenklachten en gezonde voeding centraal staan. Meer info volgt nog.

– Ook het eerste boek van Life is Beautiful zal in 2018 gepubliceerd worden. Niet het zoveelste kookboek, maar wel een leidraad om je leven een nieuwe wending te geven, zowel op mentaal als op voedingsvlak. Ook hierover zal je in de loop van het jaar meer info ontvangen.

– De kookworkshops gaan in 2018 direct van start met de populaire ‘Koolhydraatvervangers’ en in februari worden de gluten- en lactosevrije ontbijtjes herhaald. Je mag me zeker laten weten welk onderwerp je graag eens aan bod zag komen.

– Hopelijk kan onze granola in 2018 de harten van heel Europa veroveren, want je kan hem binnenkort ook via Amazon.de aankopen. En ook goed nieuws voor de chocaholics, want er komt ook een chocoladevariant ;-).

– In 2018 ga ik ook verder werk maken van mijn mentale groei en gezondheid. Geen loze beloften of mooie voornemens waar toch niks van in huis gaat komen. Nee, er staan al een afspraak voor yoga met de kids,  een Chinese meridiaan massage en mindfulness ingepland en ik ga ook een nieuwe opleiding volgen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in. Heel veel zin om 2018 nog beter te maken dan 2017!  

Hopelijk heb je de laatste dagen van het jaar gevierd zoals jij het wou? Sommigen misschien uitbundig met alles erop en eraan, anderen in alle rust of sommigen misschien alleen. Ik wens je alvast een gezond en energiek 2018! En als je 2018 graag met een schone lei wil beginnen en je je gezondheid graag wil aanpakken, dan sta ik voor je klaar om je hierin op je eigen tempo te begeleiden.  

Comments 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *